Werkvoorbereider E&I Groningen

Hoe ziet de functie eruit?

Jij bent een ervaren Werkvoorbereider en klaar voor een nieuwe uitdaging. Ben jij sociaal, communicatief vaardig en woonachtig rond de stad Groningen? Lees dan snel verder! 


Als Werkvoorbereider E/I houd jij je bezig met de werkvoorbereiding van reparatie-  & onderhoudswerkzaamheden en fabriekstops voor een opdrachtgever in de groene energie sector. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de inkoop van de benodigde materialen, stelt de werkpakketten voor de monteurs samen en zorgt voor een strakke werkplanning. Uiteraard horen het berekenen van meer en minder werk, het maken van conceptaanbiedingen en het ondersteunen van de projectleider bij het maken van financiële rapportages ook tot jouw taken.

Door jouw eerdere werkervaring weet jij dat een duidelijke en efficiënte manier van communiceren een must is als Werkvoorbereider. Jij bent het aanspreekpunt en de contactpersoon voor alle partijen, de onderaannemers, opdrachtgevers en de interne afdelingen, de spil waar de planning om draait. Die taak trek jij naar je toe, je wacht niet af maar bent pro actief in je communicatie en planning.

Wat heb jij in huis?

Je hebt circa 4 jaar relevante werkervaring en door jouw vakinhoudelijke kennis weet jij je rol direct te pakken en eigen te maken. Communicatief ben je sterk en je past je aan binnen de verschillende partijen en niveaus. Het is verder een must dat je binnen een straal van 50 km van de stad Groningen woont. Verder beschik jij over:

  • MBO Elektro / Instrumentatie
  • VCA Vol
  • NEN 1010
  • NEN 3140
  • Ervaring met plannen van onderhoud & maken van werkpakketten
  • Administratieve ervaring (met MS Office & Excel bijvoorbeeld)
  • Als jij ervaring hebt in de chemische industrie, is dat een pre!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Werkvoorbereider? Neem dan contact op met onze recruiters!


MEER INFORMATIE?

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040