Werkvoorbereider Modificatie & Decommissioning – Den Helder

Hoe ziet de functie eruit?

Een unieke en veelzijdige functie als werkvoorbereider! Jij gaat aan de slag met modificaties en decommissioning van offshore platformen.


Jij komt te werken in Den Helder binnen de olie en gasindustrie. Je maakt deel uit van het modificatie projectteam van een van de grootste toonaangevende bedrijven in die industrie. Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat voornamelijk actief is op de Noordzee. Zij staan voor veiligheid, integriteit, verantwoordelijkheid en teamwerk. Dit is ook terug te vinden in hun cultuur: open, laagdrempelig en korte lijnen. Ze hebben aandacht voor het individu en stellen zich behulpzaam op.


Werkzaamheden

Je gaat incidenteel kort offshore voor inspecties, maar jouw thuisbasis is Den Helder. Je lokaliseert storingen en hun oorzaken en bepaalt hun aard en omvang. Dan stel je vast of direct repareren noodzakelijk en mogelijk is. Jij zet de juiste mensen met geschikte kwalificaties op de gepaste plekken in. Jij zorgt dat alle benodigde materialen voor ze klaarliggen. Je coördineert de noodreparaties en bereid werkpakketten voor.

Daarnaast bereken je meer en minder werk, maak je conceptaanbiedingen en ondersteun je bij het opstellen van financiële rapportages. Ook de verschillende vragen die jij krijgt, handel je creatief af. Jouw voorbeeldfunctie als vraagbaak voor klant, leverancier en collega is je op het lijf geschreven. Je denkt altijd proactief mee over hoe processen verbetert kunnen worden.


Wat bieden wij

  • Ontwikkelmogelijkheden: aangezien je bij een bedrijf komt te werken dat zelf ook vol op in ontwikkeling is, zijn er veel verschillende mogelijkheden
  • Een informele bedrijfscultuur met korte lijnen
  • Extra incidentele offshore uitdaging
  • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de € 3.000,- en €4.000,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering 

Wat heb jij in huis?

  • Een technisch mbo-diploma, denk aan Electrical & Instrumentation, Constructie of Mechanisch
  • Minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider in de olie en gasindustrie
  • Je bent gedreven, verantwoordelijk en sociaal. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en analytisch inzicht


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!