Werkvoorbereider WTB - Den Helder

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt de werkervaring al opgedaan en bent klaar voor een spannende nieuwe werkomgeving. Dat kunnen we bieden. Deze gedeeltelijke offshore functie kenmerkt zich met vrijheid en variatie. Benieuwd naar wat dat inhoudt? 

 

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde / Mechanical

Als Werkvoorbereider in de Petrochemie ga jij aan de slag met een project wat ongeveer een jaar zal duren. Je gaat incidenteel maximaal 2 weken offshore voor inspecties, maar jouw thuisbasis is Den Helder. Ten eerste is de werkvoorbereiding natuurlijk jouw verantwoordelijkheid. Jij werkt met diverse types onderhoud, operationele collega’s en materialen. Je zet de juiste mensen met geschikte kwalificaties op de gepaste plekken. Jij zorgt dat alle benodigde materialen daar al voor ze klaarliggen. Daarnaast bereken je meer en minder werk, maak je conceptaanbiedingen en ondersteun je bij het opstellen van financiële rapportages. Ook de verschillende problemen die ontstaan en vragen die jij krijgt, handel je creatief af. Jouw voorbeeldfunctie als vraagbaak voor klant, leverancier en collega is je op het lijf geschreven. 

 

Wat bieden wij jou? 

 • Zekerheid: het project duurt in ieder geval een jaar, maar wij hebben de intentie een lange termijn relatie aan te gaan en jou een carrière te bieden
 • Offshore uitdaging
 • Variatie: de problemen die jij tegenkomt, los jij zelf op een creatieve manier op 
 • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €2.800,- en €3.500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen

Wat heb jij in huis?

Jouw rol als vraagbaak kan jij prima aan met jouw overtuigingskracht, diplomatiek, flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Jij staat sterk in je schoenen. Ook als je onder tijdsdruk werkt, een krap budget krijgt en met diverse meningen te maken krijgt, ga jij voor veiligheid. Niet alleen denk jij oplossingsgericht en heb je een analytisch inzicht, maar daar handel je ook naar. Beschik jij verder over:

 • Minstens 5 jaar ervaring als supervisor of je bent momenteel in dienst als Werkvoorbereider
 • Mbo 4 scheepswerktuigbouwkunde, werktuigbouwkunde, technische richting
 • Kennis van preventief & correctief onderhoud
 • Kennis van motoren, turbines, pompen, kranen etc.
 • Ervaring met constructie
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels 


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie? 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct!