Werkvoorbereider WTB - Groningen

Hoe ziet de functie eruit?

Met jouw ruime werkervaring vind je het tijd voor een ander uitzicht. Jij bent op zoek naar een dynamische werkomgeving, zelfstandigheid, zekerheid en variatie. 80% op kantoor zitten is voor jou precies genoeg. Je loopt namelijk ook graag de fabriek in om het proces te inspecteren.

 

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde / Mechanical

Als Werkvoorbereider in de chemie zit je op kantoor naast de fabriek. Wanneer je naar buiten loopt, zie je precies waar jij het voor doet. Vanaf de eerste minuut ga je aan de slag met de werkvoorbereiding, de planning en het inkopen van materialen. Je regelt dat de materialen op tijd op de juiste plek zijn. Daarnaast kies je wanneer je ‘om de hoek’ de fabriek induikt voor een inspectie. Met jouw WTB achtergrond zorg jij ervoor dat alles binnen jouw vakgebied klaar staat wanneer een fabrieksstop in gang wordt gezet. Jij regelt dat jouw collega’s en firma’s zonder problemen aan de slag kunnen. Je werkt echt toe naar die fabrieksstoppen. Dat zorgt ervoor dat elke dag anders is en je een project hebt waar je voor lange tijd mee aan de slag kunt. Uiteraard horen het berekenen van meer en minder werk, het maken van conceptaanbiedingen en het ondersteunen van de projectleider bij het maken van financiële rapportages ook tot jouw taken. Als laatste krijg jij ook de rol van vraagbaak voor klant, leverancier en collega toebedeelt.

 

Wat bieden wij jou?

 • Zekerheid: het project duurt in ieder geval een jaar, maar wij hebben de intentie een lange termijn relatie aan te gaan en jou een carrière te bieden
 • Dynamiek: je zit daadwerkelijk ‘op’ het proces, want alle installaties zijn bovengronds en binnen handbereik. Jij ziet precies wat er gebeurt
 • Variatie: jouw werkzaamheden zijn breed en je werkt ook nog eens met veel verschillende partijen en materialen
 • Goed salaris! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ligt je basissalaris tussen de €2.800,- en €3.500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen

Wat heb jij in huis?

Jouw rol als vraagbaak kan jij prima aan met jouw overtuigingskracht, flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je werkt accuraat, houdt het overzicht en stelt de juiste prioriteiten. Voldoe jij verder aan de volgende eisen?

 • Woonachtig rond Groningen (Friesland en Drenthe mogen ook)
 • Beschikt over geldig rijbewijs en eigen vervoer
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Werkvoorbereider WTB
 • Ervaring in de chemische industrie of olie & gas
 • Beschikt over VCA Vol
 • Beschikt over een MTS Werktuigbouwkunde (of hoger) diploma
 • Communicatief vaardig in Nederlands en Engels 


Over ons

Wij zijn de technische detacheerder in de offshore en onshore industrie. Met zo’n 550 professionals en ruim 30 jaar ervaring, is het voor ons niet meer dan normaal om een goede werkgever te zijn. Jouw salaris betalen we op tijd. Elke maand krijg je het geld op een vaste dag op je rekening gestort. Dat geldt ook voor declaraties.

Wij zijn er om jou te helpen in je werk. Dit doen we door jou persoonlijke aandacht te geven, de communicatielijnen kort te houden en een laagdrempelige sfeer te creëren. Feestjes vieren we dan ook altijd samen met onze medewerkers en dus ook met jou! Zo hebben we bijvoorbeeld onze jaarlijkse Redwave Touches Homebase Days. Dat is ons medewerkersfeest waarbij ook jouw thuisfront van harte welkom is. Kies je voor Redwave, dan kies je niet voor een klus, maar voor je carrière!


Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op! Bel met Quincy Naarden op telefoonnummer +31 (0)6 123 07 613 of stuur een bericht via WhatsApp. Wil jij snel aan de slag, solliciteer dan direct.