Werkvoorbereider WTB in de Petrochemie

Hoe ziet de functie eruit?

Jij hebt organisatorische kwaliteiten en werkt overzichtelijk. Altijd heb je de regels en procedures in je achterhoofd. Jij bent veiligheidsbewust als geen ander. Heb jij een MBO 4 en relevante werkervaring als werkvoorbereider? Neem contact op met onze Recruiters!

 

Als Werkvoorbereider in de Petrochemie bereid jij het operationele werk onder andere door middel van werkpakketten voor. Je krijgt te maken met diverse types onderhoud. De voorbereiding houdt in dat je de juiste mensen met geschikte kwalificaties op de gepaste plekken indeelt. Jij zorgt ervoor dat alle benodigde materialen altijd klaarliggen en dat iedereen volgens de procedures werkt. Je bent klaar voor de problemen die je gaandeweg tegenkomt en lost deze flexibel op. Dat rapporteer je dan achteraf op een concrete en heldere manier.

 

Het project zal ongeveer een jaar duren. Incidenteel zal je maximaal 2 weken offshore gaan, maar normaliter zal je werken rond Den Helder. Het is cruciaal dat jouw werk aan de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen voldoet en jij bent dan ook een voorbeeld als het op veilig werken aankomt. 

Wat heb jij in huis?

Jij bent communicatief vaardig en diplomatiek. Je werkt volgens procedures en regels op een veilige en kostenefficiënte manier. Jij staat sterk in je schoenen; ook als je onder tijdsdruk werkt, een krap budget krijgt en met diverse meningen te maken krijgt, ga jij voor veiligheid. Jouw rol als aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en diens klanten kan jij dan ook prima op je nemen. Niet alleen denk jij oplossingsgericht en heb je een analytisch inzicht, maar daar handel je ook naar.

 

Beschik jij verder over:

  • MBO 4 scheepswerktuigbouwkunde, werktuigbouwkunde, technische richting
  • Kennis van preventief & correctief onderhoud
  • Kennis van motoren, turbines, pompen, kranen etc.
  • Ervaring met constructie
  • Minstens 5 jaar ervaring als supervisor of je bent momenteel in dienst als Werkvoorbereider

Verder is het mooi meegenomen als jij beschikt over:

  • Logistieke ervaring
  • Ervaring met SAP
  • Ervaring als assistent Werkvoorbereider

Deze drie zijn geen musts! Als jij jezelf hierin herkent, gaan we graag met je in gesprek.

 

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met onze Recruiters! 

Ingrid Dillen +31 (0)251 261040